huazhrdanlenfrdeiwitnoptroruskslessvtr

Hírek, aktualitások

dátum: 2021. április 09.

Önnek csak 1 perc, nekünk viszont sokat jelent!

A Magyar Kempo Szövetség idén is köszönettel fogadja az 1%-os személyi jövedelemadó felajánlásokat.

Adószámunk: 18176180-2-41

Köszönjük!

dátum: 2021. március 23.
Péntektől, azaz március 26-tól ismét friss adással jelentkezik a Kempómagazin a Sport 1 és Sport 2 tévécsatornákon. Aktuális portrénk keretében bemutatjuk Lacza Ábelt, a magyar válogatott és a Hegyvidák Harcosai Küzdősport Akadémia utánpótlás világ, Európa- és magyar bajnok kempósát.
Bővebben
dátum: 2021. január 10.

Téli edzőtábort tartott a Magyar Kempo Szövetség 2020 utolsó napjaiban a szövetség versenyzőinek. Az összetartás alkalmával felavatták az anyácsapusztai Kempo Honbut, a harcosok legújabb, minden igényt kielégítő edzőtermét. A tábor lakóinak többek között Borics Ádám, a Bellator profi MMA-versenyzője is tartott tréninget.

2020 kempo honbu2

dátum: 2021. január 10.

A Budajenő Kempo Klub négy tagja sikeres edzői vizsgát tett ma. Gratulálunk és sok sikert kívánunk a továbbiakhoz Bartha Boglárkának, Fülöp Márknak, Osvald Lászlónak és Szokodi Rolandnak!

Bővebben
dátum: 2020. december 18.

Téli övvizsgát szervezett és bonyolított le a Magyar Kempo Szövetség a Kempo Honbuban, Anyácsapusztán. A szintfelmérő akadályait tizenheten vették sikerrel.

Bővebben
dátum: 2020. november 26.
Újabb Borics Ádám-féle edzésen csiszolták technikai képességeiket a magyar kempósok, akik a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián találkoztak a Bellator MMA-harcosával.
Bővebben
dátum: 2020. október 26.

A Magyar Kempo Szövetség téli központi övvizsga megtartását tervezi. A koronavírus miatt elmaradt versenyek helyett lehetőséget kívánunk adni egy megmérettetésre azoknak a sportolóknak, akik a jelenlegi helyzetben is lelkiismeretesen járnak az edzésekre, fejlesztik szakmai tudásukat.

Bővebben
dátum: 2020. szeptember 25.

Friss adással jelentkezünk ma 15 óra 30 perctől a Sport 1-en. Benne a kempo mellett ökölvívással és thai boksszal. Aktuális helyszínünk a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia.

Bővebben